Heerlijkheid de Hare 

"Eet lokaal denk globaal" 

Nieuws

16/02/2019
TEELTPLAN 2019


 aardappel   aardbei   andijvie   bladmosterd    bloemkool    boerenkool   bosui//sjalot    broccoli   capucijners    courgettes    chinese kool    eikenbladsla       groenlof    haricots verts   ijsbergsla     knoflook    knolselderij    knolvenkel       komkommer     koolrabi    kropsla    lollo rosso    paksoi     palmkool    pastinaak    peul    pompoen   prei    raap(herfst)    raapsteel     rabarber  radijs           rammenas    rode biet     rode kool     romaanse sla    rucola    savooie kool    snijbiet   sperzieboon  spinazie   spitskool   spruitkool   stamsnijboon  stengelui  suikermais  tuinboon   ui  veldsla winterpostelein  winterwortel  witte kool  zomerpostelein  zomerwortel.

 En ca. twintig verschillende kruiden.