Heerlijkheid de Hare 

"Eet lokaal denk globaal" 

Abonnee worden

De tuinen zijn voor abonnees toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang, zeven dagen per week.  Zij oogsten zelf hun produkten zoals  afgesproken in de abonnementsvoorwaarden. Het (samen)werken met abonnees of leden wordt in Nederland en Vlaanderen wel "pergola systeem" genoemd. Internationaal; het CSA systeem. CSA staat voor Community Supported Agriculture en is een sociaal  economisch concept, waarbij boeren en/of tuinders samenwerken met consumenten. Omdat je vooruit betaalt is het ook een vorm van crowd funding.

Prijzen en betaling

De prijs voor een groente abonnement voor 2021 bedraagt € 168,00 per volwassene, kinderen tot vijf jaar eten gratis mee. Voor kinderen van vijf tot 18 jaar geldt een prijs van € 84,00 . Peildatum 1 april. Gaarne bij betaling uw na(a)m(en) vermelden en van kinderen ook de geboorte datum. Betaling van het jaarbedrag voor 1 april. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij u opzegt voor 1 januari van het volgende jaar.  Wij dragen  €2,00 per adres af aan het landelijk CSA netwerk, vandaar de laatste prijsverhoging. zie; https://csanetwerk.nl 

De prijzen voor eventueel te oogsten fruit worden in de loop van het seizoen in overleg bepaald.  Aardbeien horen bij het groente abonnement.

U kunt het abonnementsgeld overmaken op rekening nr NL47.ASNB.0708.6949.26 tnv mjm spitzen.

Eventueel kunt u een  proefabonnement nemen voor  € 26,- per maand (volwassene)Bij instappen tijdens het seizoen, prijs in overleg.